Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
ilyenisvan

2018.08.17

Roland · 5 hónapja
Egy kis apróság amin ki is lehetne akadni de felesleges, de ha nem írom le engem emészt. 
  "Péntek van az élet meg áll, a munka majd hétfőn megvár, hétfőn meg a fű se nő minek is kezdjünk bármibe." Ehhez hasonló gondolatokon akadok ki. 
 Munka van dolgozni lehetne, minden adott a feltételekhez, de a többiek miatt nem tudsz dolgozni, mert feltartanak vagy szarnak bele. Nem vagyok munka mániás, de ha reggel felkelek és ki bassz az ágy 5 órakor, akkor nem azért hogy csak felöltözzek és nézzek ki a fejemből, hanem azért hogy valamit csináljak. 
 De a régi jó öreg posztkommunista fos szar trágya rendszer hozzá állása, még erősen érződik egy két cégnél, köztük ott is ahol dolgozok. "kis pénz kis foci."  " a nap lenne bassza az ékszíjat" és így tovább.
 Utálom ha az időm úgy telik el hogy semmi értelmes nem történik. Utálom a régi öregek, leszarom hozzá állását, nemtörődömségét, szarunk az egészbe, nem az én dolgom, ne vedd észre, ne foglalkozz vele, és az ehhez hasonló gondolat sorokat, amit nagy büszkén köp az arcodba, vagy idegbeteg módjára, teszi meg ugyan ezt veled. 
  
  
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Roland
Szia Roland vagyok, sok minden érdekel foglalkoztat, vannak dolgok amik mellet nem tudok elmenni, inkább le írom mielőtt be golyózom.